Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο -Με νυφικό αλά Μέγκαν Μαρκλ η νύφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο -Με νυφικό αλά Μέγκαν Μαρκλ η νύφη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Λονδίνο, ο εφοπλιστής Αντώνης Χανδρής και η αγαπημένη του Θεοδώρα Γουέρ.

O γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστριας κοσμημάτων αποφάσισαν να κάνουν έναν ρομαντικό γάμο κεκλεισμένων των θυρών, με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο χαμηλών τόνων γαμπρός από τη μια και η κοσμική νεαρή Βρετανή από την άλλη, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των βρετανικών media και φυσικά ο γάμος τους έστρεψε επάνω τους όλα τα φλας.

Η νύφη φορώντας ένα λιτό νυφικό στη λογική αυτού της Μέγκαν Μαρκλ, με αρκετές διαφοροποιήσεις, τόσες ώστε να θυμίζει αλλά να μην το λες και ίδιο, εντυπωσίασε με την απλότητά της αλλά και το άκρως ρομαντικό της στιλ.

Το μυστήριο τέλεσε ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φίλιππος και Θεοδώρα!

Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο -Με νυφικό αλά Μέγκαν Μαρκλ η νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο -Με νυφικό αλά Μέγκαν Μαρκλ η νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο -Με νυφικό αλά Μέγκαν Μαρκλ η νύφη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφία: Secret Παραπολιτικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ