Ενίσχυση στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες θέλει ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Ενίσχυση στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες θέλει ο Βενιζέλος

Ενίσχυση στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες θέλει ο Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανθρώπους του Πολιτισμού και των Επιστημών που βρίσκονται πολιτικά κοντά στο ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει απόψε ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί τουλάχιστον 800 προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού ανάμεσά τους οι Εμμανουέλα Παυλίδου, Γιώργος Γραμματικάκης, Μιχάλης Γκανάς, Νίκος Κούνδουρος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Θανάσης Βαλτινός, Νίκος Αλιβιζάτος, Βασίλης Βασιλικός, Παντελής Βούλγαρης, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Κώστας Τσιάνος, Δημήτρης Νανόπουλος, Τάσος Μπουλμέτης, Χάρης Αλεξίου, Έλενα Ακρίτα, Νίκος Αντύπας, Μάνος Ελευθερίου.

Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνάντησε στην Ιπποκράτους αυτοδιοικητικά στελέχη τα οποία και κάλεσε να βοηθήσουν στην ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την μεγάλη δημοκρατική παράταξη, επαναλαμβάνοντας ότι οι επικείμενες εκλογές συνιστούν την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση από την μεταπολίτευση κι έπειτα. Παράλληλα, κάλεσε τα στελέχη να απευθύνονται στους πολίτες μιλώντας αποκλειστικά την γλώσσα της αλήθειας. Επίσης, τούς ζήτησε να μετάσχουν ενεργά και δυναμικά στην προεκλογική μάχη με στόχο μια Αυτοδύναμη Ελλάδα, μια ισχυρή δημοκρατική και προοδευτική παράταξη με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα που να παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την πολιτική διεύθυνση της χώρας και την οριστική υπέρβαση της κρίσης.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει στην άτυπη ηγετική ομάδα του κόμματος την στρατηγική του κόμματος στον δρόμο προς τις κάλπες εξηγώντας σε ποια σημεία θα πρέπει να επικεντρωθεί ο προεκλογικός λόγος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όπως θα πει θα πρέπει να είναι ομογενοποιημένος.

Το τελευταίο διήμερο διέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες αρκετό χρόνο και στο θέμα των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τους επιτελείς του να δώσουν έμφαση στην ενίσχυση πρωτίστως των λιστών που θα αφορούν τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες. Πάντως ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις σε σχέση με την επανάκαμψη ή μη στα ψηφοδέλτια των διαγραφέντων βουλευτών.

Την Παρασκευή θα λάβει χώρα διευρυμένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στην διάρκεια της οποίας ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να καλέσει τα στελέχη να δώσουν τον αγώνα των εκλογών με στόχο την πρωτιά του ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο όργανο θα συνεδριάσει και την Μεγάλη Τετάρτη για να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ