Σφάχτηκαν μεταξύ τους επειδή... έχασαν την δουλειά τους - iefimerida.gr

Σφάχτηκαν μεταξύ τους επειδή... έχασαν την δουλειά τους

Πακιστανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Πακιστανοί στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, θεώρησαν ως υπεύθυνους που έχασαν την δουλειά τους, κάποιους συμπατριώτες τους, και για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να τους στήσουν καρτέρι και να τους σκοτώσουν.

Δύο άνδρες ηλικίας 33 και 40 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία, γιατί επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο συμπατριώτες τους, σκοτώνοντας τελικά τον έναν. Πιο συγκεκριμένα οι δύο άνδρες, επιτέθηκαν σε έναν 28χρονο τον οποίον σκότωσαν, και σε έναν 29χρονο τον οποίον τραυμάτισαν ελαφρά.

Στους Πακιστανούς δράστες σχηματίστηκε δικογραφία για «ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία», «επικίνδυνη σωματική βλάβη» και παράβαση του νόμου «περί Όπλων».

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τα θύματα εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα του Λαγκαδά και οι φερόμενοι ως δράστες τούς θεωρούσαν υπεύθυνους, που έχασαν τη δουλειά τους στην παραπάνω επιχείρηση. Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν το λόγο από τα θύματα κι έπειτα από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ