Βρεττός Βρεττάκος: Τι λέει για την Ελένη Φουρέιρα και την λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή - iefimerida.gr

Βρεττός Βρεττάκος: Τι λέει για την Ελένη Φουρέιρα και την λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βρεττός Βρεττάκος με την Δέσποινα Βανδή το 2011
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision ενδυματολογικά θεωρήθηκε από τους ειδικούς η καλύτερη της φετινής διοργάνωσης.

Μάλιστα η βρετανική Vogue χαρακτήρισε την ολόσωμη φόρμα της τραγουδίστριας ως το πιο «legendary» ρούχο στην ιστορία του μουσικού θεσμού.

Πάνω από 600.000 μικρά κρύσταλλα Swarovski ράφτηκαν πάνω στην φόρμα σε ειδική παραγγελία και δημιουργός της είναι ο Ελληνας σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος.

«Ολα τα media τη χαρακτήρισαν Beyonce της Ευρώπης, και όχι άδικα. Η Ελένη πήρε φωτιά στη σκηνή. Έβλεπες μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με τεράστιο εκτόπισμα, που τρέλαινε τον κόσμο από κάτω» έχει σημειώσει ο σχεδιαστής, ο οποίος έχει ντύσει και την Beyonce.

O Ελληνας σχεδιαστής μίλησε σε συνέντευξή του για τη διαδρομή της καριέρας του και τις συνεργασίες του.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε τι είπε ο Βρεττός Βρεττάκος για την Ελένη Φουρέιρα και τη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ