Η Rihanna τώρα και πρέσβειρα -Τα νέα της καθήκοντα - iefimerida.gr

Η Rihanna τώρα και πρέσβειρα -Τα νέα της καθήκοντα

Η Rihanna ανέλαβε καθήκοντα πρέσβειρας (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι ορίστηκε έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα των Μπαρμπέιντος.

Πρόκειται βέβαια για την Rihanna, την σταρ που πέρα από το τραγούδι ήδη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ είναι και σχεδιάστρια.

Πλέον, έχει και νέο ρόλο. Η κυβέρνηση της πατρίδας της την διόρισε πρέσβειρα, με αρμοδιότητα την προώθηση του τουρισμού, της παιδείας και των επενδύσεων.

«Τρέφει μια βαθιά αγάπη για τη χώρα αυτή, η οποία φαίνεται στο φιλανθρωπικό της έργο, κυρίως στους τομείς της υγείας και της παιδείας», δήλωσε η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος Μία Άμορ Μότλεϊ. «Επίσης δείχνει το πατριωτικό της αίσθημα μέσω του τρόπου που προσφέρει στη χώρα αυτή και καθώς εξακολουθεί να θεωρεί το νησί σπίτι της», πρόσθεσε.

Η Rihanna έζησε στα Μπαρμπέιντος έως τα 16 της χρόνια, όταν την ανακάλυψε Αμερικανός μουσικός παραγωγός και ξεκίνησε η καριέρα της.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Ολοι οι κάτοικοι των Μπαρμπέιντος θα διαδραματίσουν ρόλο σε αυτή την προσπάθεια και είμαι έτοιμη και ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την πρωθυπουργό Μότλεϊ και την ομάδα της για να επαναεφεύρουμε τα Μπαρμπέιντος», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ rihanna πρέσβειρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ