Ακυρη η πρωτοβάθμια καταδίκη του Σάμπυ Μιωνή για συκοφαντική δυσφήμηση της Γιάννας Παπαδάκου - iefimerida.gr

Ακυρη η πρωτοβάθμια καταδίκη του Σάμπυ Μιωνή για συκοφαντική δυσφήμηση της Γιάννας Παπαδάκου

Ο Σάμπυ Μιωνής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίωξη κατά της Γιάννας Παπαδάκου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία παρήγγειλε με Διάταξη του ο Εισαγγελέας Εφετών.

Το Α Τριμελές Εφετείο (Πλημμελημάτων) Αθηνών ακύρωσε σήμερα την πρωτόδικη απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί ερήμην ο Σάμπυ Μιωνής για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου.

Το Εφετείο έκρινε ότι ουδέποτε κλήθηκε νόμιμα ο Σάμπυ Μιωνής, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, και έπαυσε την ποινική δίωξη. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας. Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο άλλης ποινικής διαδικασίας με μηνυτή τον Σάμπυ Μιωνή, ο Εισαγγελέας Εφετών με Διάταξή του παρήγγειλε την ποινική δίωξη σε βάρος της Γιάννας Παπαδάκου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο Προέδρος του Ισραηλινο-Ελληνικού επιμελητηρίου, Σάμπυ Μιωνής, δήλωσε: «Παρά τον πόλεμο λάσπης που εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε δεχτεί τα τελευταία χρόνια, αισθάνομαι ικανοποιημένος που δικαιώθηκα με τη σημερινή απόφαση. Οι συκοφάντες μου θα λογοδοτήσουν".

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννα Παπαδάκου Σάμπυ Μιωνής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ