Αλβανίδα ιστορικός: Δεν υπάρχουν Ελληνες -Ο Τσίπρας και όλοι οι Ελληνες είναι Αλβανοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλβανίδα ιστορικός: Δεν υπάρχουν Ελληνες -Ο Τσίπρας και όλοι οι Ελληνες είναι Αλβανοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλβανίδα ιστορικός το παρατράβηξε, κατά τη διάρκεια εκπομπής στην Αλβανική τηλεόραση, και άρχισε να λέει: «Δεν υπάρχουν Έλληνες. Είναι όλοι Αλβανοί. Ο Τσίπρας είναι Αλβανός».

Οι ισχυρισμοί της «ιστορικού» της γειτονικής χώρας που ονομάζεται Έλενα Κοκάτσι, προκάλεσε αντιδράσεις στο ίδιο το πάνελ όπου συμμετείχε, με τα όσα έλεγε. «Μήπως το παρατραβάμε;» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Το θέμα της εκπομπής της Αλβανικής τηλεόρασης ήταν η «Βαλκανοποίηση των Βαλκανίων» και η Αλβανίδα ιστορικός το έφτασε στα άκρα:

«Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες», είπε.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν το παρατραβάει, η ίδια κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει, όπως είπε, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.

Το θέμα παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Αλβανίδα ιστορικός: Δεν υπάρχουν Ελληνες -Ο Τσίπρας και όλοι οι Ελληνες είναι Αλβανοί [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανίδα ιστορικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ