Βίντεο: Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι κλέβει φαγητό από μπουφέ -Τι έκανε μόλις τον κατάλαβαν - iefimerida.gr

Βίντεο: Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι κλέβει φαγητό από μπουφέ -Τι έκανε μόλις τον κατάλαβαν

Ο πρίγκιπας Χάρι με πονηρό βλέμμα. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι πρέπει να λάτρεψε τόσο πολύ το φαγητό που σέρβιραν χθες στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής της συζύγου του, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην κλέψει λίγο παραπάνω.

Ο δούκας του Σάσεξ εντοπίστηκε να παίρνει μερικά σαμόσα, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ITV, Κρις Σιπ. Στη συνέχεια τα έκρυψε πίσω από την πλάτη του, όταν άρχισε να συνομιλεί με κάποιους έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Όταν συνειδητοποίησε ότι τον κατέγραψε η κάμερα, ο πρίγκιπας χαμογέλασε πονηρά στην κάμερα. Ο Χάρι βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την Μέγκαν στον εορτασμό για την κυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής που συνέβαλε στην παραγωγή του, με τον τίτλο: « Together: Our Community Cookbook». Έκπληξη αποτέλεσε επίσης το γεγονός ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η μητέρα της Μέγκαν.

Ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του και την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ

Στην εκδήλωση αυτή, οι γυναίκες της Hubb Community Kitchen, παρουσίασαν τις δημιουργίες τους σε μέλη της τοπικής κοινότητας, εκπροσώπους του εκδοτικού οίκου, υπεύθυνους του Μουσείου Πολιτιστικής κληρονομιάς και το Royal Foundation.

Η Μέγκαν έδωσε μια τρίλεπτη ομιλία χωρίς να κρατά σημειώσεις και μιλώντας από καρδιάς και εξέπληξε τους πάντες, θυμίζοντας την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε μια εκπληκτική ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου

«Μετακόμισα πρόσφατα στο Λονδίνο και ένιωσα αμέσως τεράστια αγάπη από αυτήν την κουζίνα- με τη ζεστασιά και την ευγένειά σας αλλά και το να μπορώ να είμαι σε αυτήν την πόλη και να βλέπω σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο τόση πολυπολιτισμικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω τόσο περήφανη που ζω σε αυτήν την πόλη, η οποία έχει τόση διαφορετικότητα. Αυτή η ομάδα γυναικών εκπροσωπεί 12 χώρες. Είναι καταπληκτικό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ για τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen.

Φωτογραφίες: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ