Για σχολικά είδη στα Public: Μαμά και γιος τα βρήκαν όλα σε 1 λεπτό! [βίντεο] - iefimerida.gr

Για σχολικά είδη στα Public: Μαμά και γιος τα βρήκαν όλα σε 1 λεπτό! [βίντεο]

Τα πάντα για την σχολική χρονιά είναι στα Public
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σχολεία άνοιξαν αλλά πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τι επέλεξε ο κάθε μαθητής για να τον συντροφεύσει στις σχολικές αίθουσες.

Ποια σχολική τσάντα; Ποια τετράδια; Ποια κασετίνα; Frozen, Cars, φλαμίνγκο ή μονόκεροι; Τσάντα με αθλητές ή κάποια μονόχρωμη και διακριτική;

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, έγινε ένα πείραμα! Μαμά και παιδί είχαν στη διάθεσή τους από 1 λεπτό για να βρουν στο Public όλα τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά. Τα κατάφεραν;

Με πάνω από 700 διαφορετικά σχέδια και brands σε σχολικές τσάντες όπως Parkland, City, Lycsac, J-World, No Fear, Maui, Lego, Kipling, Santoro και Cool Bee, μεγάλη ποικιλία σε τετράδια σε διάφορα χρώματα, μολύβια, στυλό, γόμες και μαρκαδόρους και είδη ζωγραφικής, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα και φροντιστηριακά βιβλία αλλά και την πιο πλήρη γκάμα τεχνολογίας η αγορά σχολικών έγινε παιχνιδάκι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ