Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος τριών γυναικών, πέρασε τα σκαλιά των Δικαστηρίων Λαμίας.

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ για αυτόν, μετά τις αποκαλύψεις δύο γυναικών από τη Λαμία, που φέρεται να κακοποιήθηκαν κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο στο παρελθόν. Μάλιστα, η μία από τις δύο, τότε, ήταν ανήλικη.

Στην είσοδο των Δικαστηρίων οι δημοσιογράφοι επέμειναν στην ερώτηση «αν έχει μετανιώσει κι αν ζητάει συγνώμη», ενώ ο ίδιος παρέμεινε σκυφτός κι αμίλητος.

Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι, η 40χρονη κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο σπίτι του 34χρονου κατηγορούμενου από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, έζησε εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι του, όπου την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη. Το πρωί της Πέμπτης η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία και να τους εξηγήσει τι συμβαίνει.

Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πατέρας της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές. Από εκεί ενημερώθηκε η Ιντερπόλ και η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της 40χρονης, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από τα όσα είχε περάσει.

Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγές και βιασμούς γυναικών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ