Γιορτή ψωμιού στο Αλσος Περιστερίου: Στήνουν φούρνο και μοιράζουν δωρεάν φρεσκοψημένο ψωμί - iefimerida.gr

Γιορτή ψωμιού στο Αλσος Περιστερίου: Στήνουν φούρνο και μοιράζουν δωρεάν φρεσκοψημένο ψωμί

Γνωριμία του κοινού με τα αρτοσκευάσματα Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πύλες της ανοίγει σήμερα στις 8 το βράδυ, η 3η γιορτή ψωμιού στο 'Αλσος Περιστερίου που διοργανώνει η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότυπο βιοτεχνικό αρτοποιείο που θα παρασκευάζει φρέσκο ψωμί και προϊόντα ζαχαροπλαστικής φούρνου παρουσία όλων των επισκεπτών και τα προϊόντα θα διατίθενται άμεσα και δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

Επίσης, θα υπάρχει υπαίθριο παιδικό εργαστήριο όπου τα παιδιά σε ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι θα ζυμώσουν και θα δημιουργήσουν το δικό τους φρέσκο ψωμί, που θα γευθούν έπειτα με τους φίλους τους και τις οικογένειές τους.

«Σκοπός είναι να γνωρίσει ο κόσμος πως παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί στην Ελλάδα και τις διαφορές του από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Ιδιαίτερα να γίνει αυτό κατανοητό στα νέα παιδιά που τώρα διαμορφώνουν τις διατροφικές τους συνήθειες» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιορτη ψωμιου αλσος περιστεριου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ