Πρώην ντράμερ της Μπιγιονσέ την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση με... μαύρη μαγεία - iefimerida.gr

Πρώην ντράμερ της Μπιγιονσέ την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση με... μαύρη μαγεία

Beyoncé Knowles / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από τη χρήση μαύρης μαγείας, η ποπ σταρ κατηγορείται επίσης από την πρώην συνεργάτιδά της για δολοφονία γατιών και παρακολούθηση τηλεφώνων.

Η Kimberly Thompson, ντράμερ για επτά χρόνια στην ορχήστρα της Queen Bey, κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην ντίβα της ποπ και της R&B. Ισχυρίζεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια χρησιμοποίησε «εξαιρετικά ισχυρή μαγεία» για να την παρακολουθεί και να ελέγξει τα οικονομικά της.

Στις εξωφρενικές κατηγορίες ενάντια στην Beyonce περιλαμβάνονται και η χρήση μαύρης μαγείας και ξορκιών σεξουαλικής παρενόχλησης! Η Τhompson επίσης ισχυρίζεται ότι η ερμηνεύτρια δολοφόνησε την γάτα της και καταγράφει της τηλεφωνικές της κλήσεις.

Φωτογραφία της Kimberly Thomspon από τη σελίδα της στο Facebook

Το δικαστήριο πάντως απέρριψε το αίτημα της Thompson για ασφαλιστικά μέτρα, προφανώς λόγω των παράλογων κατηγοριών της.

Η Βeyonce, από τη μεριά της, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και συνεχίζει αμέριμνη να... μαγεύει τους θαυμαστές της σε όλη την υφήλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce ντράμερ μαύρη μαγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ