«Εφυγε» ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς -Σημαιοφόρος στο αναπηρικό αμαξίδιο, είχε μπει στη Νομική [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Εφυγε» ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς -Σημαιοφόρος στο αναπηρικό αμαξίδιο, είχε μπει στη Νομική [εικόνες & βίντεο]

Κωνσταντίνος Κριτζάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον Κωνσταντίνο Κριτζά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο παράδειγμα δύναμης και θέλησης.

Ο νεαρός, με καταγωγή από την Κρήτη, κατάφερε να συγκινήσει τη γενέτειρά του αλλά και το πανελλήνιο, καθώς όχι μόνο σήκωσε την ελληνική σημαία στην παρέλαση του σχολείου του, αλλά πέρασε και από τους πρώτους στη Νομική Σχολή Αθηνών.

«Εφυγε» ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς -Σημαιοφόρος στο αναπηρικό αμαξίδιο, είχε μπει στη Νομική [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Κωνσταντίνος είχε αναγκαστεί από οκτώ ετών να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας σοβαρής πάθησης την οποία αντιμετώπιζε.

Όμως, παρά το πρόβλημα της υγείας του, ο Κωνσταντίνος δεν σταμάτησε ποτέ να «κυνηγάει» τα όνειρά του και να καταφέρνει να τα κάνει πραγματικότητα.

«Εφυγε» ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς -Σημαιοφόρος στο αναπηρικό αμαξίδιο, είχε μπει στη Νομική [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ένα από αυτά, λοιπόν, ήταν η εισαγωγή του στη Νομική Σχολή, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με την εγκληματολογία, αλλά και η συμμετοχή του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως σημαιοφόρος του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου.

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ο Κωνσταντίνος είχε δηλώσει σε παλαιότερή συνέντευξή του στη «Νέα Κρήτη»: «Στη ζωή αξίζει η προσπάθεια. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που συναντά κάποιος, ανεξάρτητα από τον χαμένο χρόνο και τον κόπο, πρέπει να μην τα παρατά, να μην το βάζει ποτέ κάτω».

«Εφυγε» ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς -Σημαιοφόρος στο αναπηρικό αμαξίδιο, είχε μπει στη Νομική [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Παλιοί συμμαθητές, οι καθηγητές, οι φίλοι και η οικογένεια του αγαπητού σε όλους Κωνσταντίνου τού είπαν χθες το τελευταίο αντίο, δίνοντάς του την υπόσχεση ότι θα θυμούνται για πάντα τον χαμογελαστό νεαρό με την τεράστια δύναμη.

Πηγή:neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ