Η Στόρμι και το πέος του Τραμπ: Εξαλλοι οι φαν της Νintendo - iefimerida.gr

Η Στόρμι και το πέος του Τραμπ: Εξαλλοι οι φαν της Νintendo

Φωτογραφία: AP Photo/Ringo H.W. Chiu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που έγινε γνωστό ότι η Στόρμι Ντάνιελς παρομοίωσε το πέος του προέδρου με τον χαρακτήρα Toad στο Mario Kart της Nintendo, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Toad αδικείται κατάφορα.

Το βιβλίο «Πλήρης Αποκάλυψη» της Στόρμι Ντάνιελς, της πορνοστάρ που κοιμήθηκε με τον Τραμπ λίγο αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους, Μπάιρον, και την οποία ο πρόεδρος πλήρωσε 130.000 δολάρια πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016 προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους, θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Guardian όμως έλαβε ένα πρώτο αντίτυπο και αποκάλυψε ότι σε αυτό η Στόρμι περιγράφει το σεξ με τον Τραμπ ως «το λιγότερο εντυπωσιακό της ζωής της» και ότι το πέος του μοιάζει με τον Toad, έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα του Mario Kart με κεφάλι μανιταριού.

Συγκεκριμένα γράφει: «Το ξέρει ότι έχει ασυνήθιστο πέος. Είναι σαν να έχει ένα μεγάλο κεφάλι μανιταριού, σαν φρύνος».

Και πιο κάτω: «Κάθομαι, εκεί, εκνευρισμένη που κάνω σεξ με έναν τύπου με τρίχες εφηβαίου σαν του Γιέτι και ένα πέος σαν τον ήρωα-μανιτάρι του Mario Kart».

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε αστραπιαία και αμέσως άρχισαν να τρεντάρουν στο Twitter τα #YetiPubes, #MarioKart, #Toad, #mushroomdick.

Me: oh, Toad is trending! I wonder if they announced a new game this morning
...15 seconds later pic.twitter.com/4bV5zn5AbZ

Me, logging on first thing in the morning: oh why is Mario Kart trending, maybe today won’t be that ba— pic.twitter.com/kq2twgyiWz

O λογαριασμός Twitter του σάιτ Nintendo Life που καλύπτει ειδήσεις για την εταιρεία δεν άφησε την ευκαιρία για λίγο χιούμορ.

We apologize for this unfortunate tweet from our social media intern. He'll be collecting the covfefe for the rest of the week! pic.twitter.com/oud8M4eBnj

Σύντομα άρχισαν να εμφανίζονται και τα memes.

Η Στόρμι και το πέος του Τραμπ: Εξαλλοι οι φαν της Νintendo | iefimerida.gr 0

Όμως κάποιοι δεν χάρηκαν καθόλου και πιστεύουν ότι ο Toad άξιζε καλύτερης τύχης.

Since I was 7 I had one game series that I always enjoyed. I played this game with friends from middle school through college, and recently I have enjoyed sharing this gaming experience with my own kids. But as of today, that is all over.

R.I.P. #MarioKart
1992-2018

Η εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ ετοίμασε και το σχετικό βίντεο.

Μια φαν έγραψε στο Slate: «Πολύ απλά θρηνώ που ο Toad, κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος χαρακτήρας στο Mario Kart, τόσο ως προσωποποιημένο μανιτάρι όσο ως πιλότος, από εδώ και πέρα θα συνδέεται για πάντα με ένα ασυνήθιστο πέος».

Και κάποιοι άλλοι, όπως το περιοδικό Rolling Stone, αναρωτήθηκε κατά πόσο είναι σωστό να κοροϊδεύεις κάποιον για κάποια σωματικά του προσόντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ MARIO KART
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ