FIBA Europe Cup: Ιστορική νίκη (82-73) για το Λαύριο στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς - iefimerida.gr

FIBA Europe Cup: Ιστορική νίκη (82-73) για το Λαύριο στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Λαύριο στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του νίκησε δύσκολα τη Ντνίπρο 82-73 εντός έδρας για τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Την άλλη Τετάρτη (26/9) θα πάει στην Ουκρανία για να προστατέψει την διαφορά των εννέα πόντων για να πάρει την πρόκριση.

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (15π.) σε ρόλο πρωταγωνιστή στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, τον Ντόρον Λαμπ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 16 πόντους και το Λαύριο να δίνει ρεσιτάλ δημιουργίας (17ασ.) και άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο, η ελληνική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 40-45, 60-59, 82-73.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Χαραλαμπόπουλος 15 (6/13 σουτ), Κακλαμανάκης 7, Κουζέλογλου 8, Λαμπ 16, Λούντζης 8, Μαστρογιαννόπουλος, Μέλσον 0/7 σουτ, Μιλόσεβιτς 12 (7 ριμπάουντ), Νίξον 10, Οντιάσε 6 (7 ριμπάουντ), Περράκης.

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ζουράβλοβ): Κοζεμιάκιν 7, Κουσνίροβ 4, Μίσουλα 23 (5/11 τρίποντα), Νατιάζκο 2, Προκοπένκο 2, Ρέβζιν 8, Σούντελ 4 (6 λάθη), Σίζοβ, Τιμοφεγιένκο 15, Ζακουρντάιεβ 8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαύριο fiba europe cup Ντνίπρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ