«Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω» -Η Γαλλίδα περιγράφει την ομηρία της - iefimerida.gr

«Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω» -Η Γαλλίδα περιγράφει την ομηρία της

Ο 34χρονος που κρατούσε φυλακισμένη 40χρονη Γαλλίδα (Φωτογραφία: lamiareport)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα έζησε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι του 34χρονου στη Λαμία περιγράφει η 40χρονη Γαλλίδα.

Η 40χρονη μητέρα μίλησε στον Alpha για το πώς κατάφερε να την ακινητοποιήσει και την φυλακίσει ο 34χρονος, αλλά και για το πώς κατάφερε να ζητήσει βοήθεια.

«Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα…Ήμουν φυλακισμένη, Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει α με αναζητήσει και ότι δε θα με βοηθήσει κανείς και ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου. Τρεις μέρες (με κράτησε φυλακισμένη)», αναφέρει.

«Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω»,τονίζει.

Μιλώντας για το πώς κατάφερε να ζητήσει βοήθεια, η 40χρονη περιγράφει: «Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Ερωτηθείσα για το ποια θα ήθελε να ήταν η τιμωρία του 34χρονου είπε: «Η τιμωρία που θέλω για αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός».

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλίδα Λαμία 34χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ