Προθεσμία Σαρίδη σε Λεβέντη μέχρι την Τρίτη -«Δεν ψηφίζω τη συμφωνία των Πρεσπών» - iefimerida.gr

Προθεσμία Σαρίδη σε Λεβέντη μέχρι την Τρίτη -«Δεν ψηφίζω τη συμφωνία των Πρεσπών»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία μέχρι την επόμενη Τρίτη δίνει ο Γιάννης Σαρίδης στο Βασίλη Λεβέντη για να κάνει αλλαγές στη λειτουργία του κόμματος προκειμένου να παραμείνει στην Ενωση Κεντρώων.

Μετά από τη συνάντηση που είχε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων με τον Βασίλη Λεβέντη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα αναμένει την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που θα γίνει την επόμενη Τρίτη προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα λειτουργίας της Ενωσης Κεντρώων.

«Μέχρι νεωτέρας μένω στο κόμμα» είναι η ουσία των όσων είπε στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα. Ομως ο κ. Σαρίδης αντέδρασε έντονα και στα σενάρια που τον θέλουν να ανεξαρτητοποιείται και να εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες πως όσο ζω και αναπνέω δεν πρόκειται να ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρίδης λεβέντης Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ