Ο Cary Joji Fukunaga θα σκηνοθετήσει τον νέο Τζέιμς Μποντ -Πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2020 - iefimerida.gr

Ο Cary Joji Fukunaga θα σκηνοθετήσει τον νέο Τζέιμς Μποντ -Πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2020

O Daniel Craig θα αναλάβει για τελευταία φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του James Bond / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποχώρηση του προηγούμενη σκηνοθέτη, Danny Boyle, η 25η ταινία του James Bond έχει επιτέλους νέο σκηνοθέτη, επίσημη ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων και ημερομηνία πρεμιέρας.

Με ανακοίνωση στο Twitter, γνωστοποιήθηκε ότι ο Cary Joji Fukunaga θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Βρετανού κατασκόπου. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 4 Μαρτίου 2019 και η ταινία θα κάνει πρεμίερα στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Michael G. Wilson, Barbara Broccoli and Daniel Craig announced today that #Bond25 will begin filming at Pinewood Studios on 4 March 2019 under the helm of director, Cary Joji Fukunaga with a worldwide release date of 14 February 2020. (1/2) pic.twitter.com/Oyzt826sXd

Ο Cary Joji Fukunaga έχει σκηνοθετήσει την εμβληματική πρώτη σεζόν του «True Detective», καθώς και τη νέα σειρά του Netflix «Μaniac» η οποία θα προβληθεί τον φετινό Σεπτέμβρη.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Idris Elba – τον κατά πολλούς επόμενο James Bond – στην ταινία Beasts of No Nation.

O Daniel Craig θα ενσαρκώσει για μία τελευταία φορά τον James Bond σε αυτήν την ταινία. Στο πλευρό του θα βρεθούν οι Μichael G. Wilson και Barbara Broccoli, οι οποίοι δήλωσαν «πολύ χαρούμενοι» που θα συνεργαστούν με τον Fukunaga. «To εύρος και η καινοτομία του τον καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για την επόμενη περιπέτεια του James Bond», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στο Twitter οι δύο ηθοποιοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ James Bond σκηνοθέτης πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ