Το Closer έχασε το δικαστήριο για τις γυμνόστηθες φωτό και τα οπίσθια της Κέιτ -Θα της πληρώσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Closer έχασε το δικαστήριο για τις γυμνόστηθες φωτό και τα οπίσθια της Κέιτ -Θα της πληρώσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ [εικόνες]

Νίκη της Κέιτ Μίντλετον ενάντια στο περιοδικό Closer. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γνωστό περιοδικό Closer έχασε την έφεση που είχε υποβάλλει ενάντια στο υψηλό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον που έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες.

Δύο αρχισυντάκτες του Closer καθώς και δύο φωτογράφοι που υποτίθεται ότι τράβηξαν τις παπαράτσι φωτογραφίες, έκαναν έφεση κατά της πρώτης πρότασης του δικαστηρίου για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε διακοπές με τον σύζυγό της και απολάμβανε τον ήλιο όταν οι παπαράτσι την φωτογράφισαν γυμνόστηθη

Το εφετείο των Βερσαλιών, απέρριψε την έφεση των αρχισυντακτών και επέβαλε πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το ανώτατο πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει ένα δικαστήριο για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, με την δημοσίευση του 2012.

Το chateau που έκαναν διακοπές ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του

Το γαλλικό περιοδικό Closer είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες τους δούκισσας που φορούσε μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι ενώ βρισκοαν σε διακοπές με τον πρίγκιπα σε ένα κάστρο στην περιοχή Λουμπερόν της νοτιοανατολικής Γαλλίας τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Laurence Pieau και τον εκδότη Ernesto Mauri επιβλήθηκαν πρόστιμα 45.000 ευρώ το περασμένο έτος, ενώ οι φωτογράφοι θα καταβάλουν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ και άλλα 5.000 ευρώ εάν παραβιάσουν και πάλι την ιδιωτική ζωή κάποιου.

Το εφετείο δέχθηκε την πρωτόδικη απόφαση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της δούκισσας του Κέμπριτζ

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ