Basketball Champions League-FIBA Europe Cup: Πρεμιέρα για Αρη και Λαύριο - iefimerida.gr

Basketball Champions League-FIBA Europe Cup: Πρεμιέρα για Αρη και Λαύριο

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει σήμερα (20/9) η αυλαία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για τις ελληνικές ομάδες, με τον Άρη και το Λαύριο συμμετέχουν στο BCL και το FIBA Europe Cup αντίστοιχα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Τιφλίδα (18:00) την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Τιφλίδας, στο πρώτο ματς, για τον α` προκριματικό γύρο του Basketball Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης, ταξίδεψαν χωρίς προβλήματα στη γεωργιανή πρωτεύουσα. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις και Αγγέλου.

Από την πλευρά του το Λαύριο Aegean Cargo ετοιμάζεται για ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς θα είναι το πρώτο του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα της Λαυρεωτικής υποδέχεται (19:00, ΕΡΤ2) την Ντνίπρο από την Ουκρανία για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup. Η Ντνίπρο πέρυσι κατέλαβε την 2η στο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Παράλληλα συμμετείχε και στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαύριο europe cup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ