Διαρρήκτης-φάντασμα στη Θεσσαλονίκη -Φόρεσε σεντόνι και λήστεψε αρωματοπωλείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαρρήκτης-φάντασμα στη Θεσσαλονίκη -Φόρεσε σεντόνι και λήστεψε αρωματοπωλείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ληστεία βγαλμένη από ταινία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να μην πιστεύει στα μάτια του.

Συγκεκριμένα, ο δράστης στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να μπουκάρει σε αρωματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έχοντας καλύψει το πρόσωπο και το σώμα του με ένα... σεντόνι.

Φορώντας το σεντόνι, ο κλέφτης- φάντασμα έσπασε την τζαμαρία και εισέβαλε στο μαγαζί.

Ο ίδιος άρπαξε 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, καθώς και ένα laptop που υπήρχε μέσα στο κατάστημα και έφυγε ανενόχλητος.

«Πανικοβλήθηκα αρχικά όταν το είδα, σκέφτηκα τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άνθρωπος για να σου αρπάξει την περιουσία σου» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και συνέχισε: «τρόμαξα πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία.»

Ακόμα και οι αστυνομικοί που είδαν τις εικόνες έλεγαν στην ιδιοκτήτρια πως τέτοιο χτύπημα δεν έχουν ξαναδεί. «Το περίεργο είναι πως περιφερόταν στο δρόμο με το σεντόνι στη Βασ. Όλγας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπει μέσα.»

Πηγή:Καλημέρα Ελλάδα, Ant1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλέφτης Θεσσαλονίκη σεντόνι ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ