Κολομβία: Πρωτότυπη τιμωρία για τους λαθρεπιβάτες -Τους έβαλαν να καθαρίσουν σταθμό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κολομβία: Πρωτότυπη τιμωρία για τους λαθρεπιβάτες -Τους έβαλαν να καθαρίσουν σταθμό [εικόνες & βίντεο]

Λαθρεπιβάτες καθαρίζουν κεντρικό σταθμό στην Μπογκοτά (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρόστιμα δεν κάνουν τίποτα. Η λαθρεπιβίβαση παραμένει μάστιγα στην Μπογκοτά. Ετσι, επιστρατεύθηκε μια διαφορετική τιμωρία για τους δράστες.

Οι αρχές έβαλαν περίπου 50 άτομα, που εντοπίστηκαν σε λεωφορεία δίχως να έχουν πληρώσει, να σκουπίσουν και να σφουγγαρίσουν έναν από τους κεντρικούς σταθμούς της πρωτεύουσας της Κολομβίας. Στην συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο, για να στείλει το μήνυμα προς τους άλλους λαθρεπιβάτες.

¡Policía de TransMilenio puso a limpiar a los colados!

50 personas que ingresaron de manera fraudulenta a diferentes estaciones y portales realizaron acciones de limpieza y embellecimiento en el Portal 20 de Julio.#NoMásColados pic.twitter.com/ZTnnGT16mC

¡No validar tu pasaje, te puede hacer perder tiempo valioso!

Esta mañana 50 personas que ingresaron de manera fraudulenta en diferentes puntos del Sistema realizaron una jornada de limpieza en el Portal 20 de Julio
#NoMásColadosEnTM ? pic.twitter.com/FKxLvZTlfo

Αρκετοί χρήστες των social media επικρότησαν την κίνηση. Υπήρχαν όμως και εκείνοι που επισήμαναν ότι τα λεωφορεία στη Μπογκοτά δεν αξίζουν το τίμημα του εισιτηρίου, εξαιτίας του συνωστισμού αλλά και των κλοπών που γίνονται σε αυτά.

Η λαθρεπιβίβαση είναι τεράστιο πρόβλημα στην Μπογκοτά. Σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους επιβάλλονται πρόστιμα κάθε χρόνο, όμως εκτιμάται ότι περίπου 70.000 άτομα- από τα 2,6 εκατ. που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία- εξακολουθούν να μην πληρώσουν εισιτήριο.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολομβία Μπογκοτά λαθρεπιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ