Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας φόρεσε ένα υπέροχο πουά φόρεμα από το Massimo Dutti -Kόστισε λιγότερα από 100 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας φόρεσε ένα υπέροχο πουά φόρεμα από το Massimo Dutti -Kόστισε λιγότερα από 100 ευρώ [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας /Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λετίθια της Ισπανίας είναι μια από τις πιο καλοντυμένες αλλά και μοντέρνες βασίλισσες στον κόσμο.

Σε όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις, εντυπωσιάζει με την κομψότητα και την διακριτική της ομορφιά. Το κάταφερε, λοιπόν, αυτό ξανά, αυτή τη φορά στη Σαλαμάνκα, όπου ταξίδεψε με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην βορειοδυτική ισπανική πόλη για να ξεναγηθούν σε τεχνολογικό κέντρο και να ενημερωθούν για την τεχνολογία λέιζερ. Η 45χρονη πρώην δημοσιογράφος επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα με μπλε τετράγωνα πουά και τρουάκαρ μανίκι.

Η φούστα του φορέματος ήταν πλισέ ενώ στο πάνω μέρος είχε λεπτομέρεια από μπλε κουμπιά και κλειστή λαιμόκοψη.

Και αν και περιμέναμε το σικ outfit να είναι κάποιου μεγάλου Οίκου μόδας, είναι του brand Massimo Dutti και κόστιζε μόλις 123 λίρες και στην ελληνική αγορά 99,95 ευρώ!

Δείτε το υπέροχο πουά φόρεμα της Λετίθια από το Massimo Dutti που κόστισε λιγότερα από 100 ευρώ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λετίθια Ισπανία φόρεμα MASSIMO DUTTI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ