Ο γραμματέας της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων παραιτήθηκε γιατί θίχτηκε λόγω Καββαδέλα - iefimerida.gr

Ο γραμματέας της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων παραιτήθηκε γιατί θίχτηκε λόγω Καββαδέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα τραγελαφικά είπε και έκανε τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας όσον αφορά την άρνηση του να πληρώσει εισιτήριο στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης προκαλούν τριγμούς στο κόμμα της Ενωσης Κεντρώων.

Σήμερα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Γιάννης Σαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη αλλά και προς τον πρόεδρο της βουλής.

«Δυστυχώς κύριε Πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συνάδελφου, κ. Καβαδέλλα οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του Γραμματέως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, παρόλο που δεν έπληξαν το Κοινοβούλιο εν γένει φοβάμαι ότι στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της Κοινής Γνώμης», αναφέρει στην επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Σε δεύτερη επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη ο κ. Σαρίδης σημειώνει ότι αιτία της απόφασής του αποτελεί το πρόσφατο δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, αλλά κι ακόμη η πιο θλιβερή κλιμάκωσή του.

«Η πολιτική μου ευθιξία και η ιδιότητά μου, του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και του γραμματεα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, με υποχρεώνουν να αναλάβω μερίδιο της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της ΔΕΘ αλλά και στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης με την οποία εσείς κι εγώ διατηρούμε ισχυρότατους δεσμούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καβαδέλλας Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ