Τζάκι Κένεντι: Όταν η αδερφή της, Λι, κοιμήθηκε με τον Κένεντι και εκείνη την εκδικήθηκε με τον Ωνάση [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζάκι Κένεντι: Όταν η αδερφή της, Λι, κοιμήθηκε με τον Κένεντι και εκείνη την εκδικήθηκε με τον Ωνάση [εικόνες]

Η Τζάκι με την κόρη της σε διακοπές στην Ιταλία. Πίσω της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζάκι Κένεντι έμεινε στην ιστορία ως η πιο διάσημη και όμορφη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Γεννήθηκε το 1929 στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης ως Ζακλίν Λι Μπουβιέ. Η ζωή της άλλαξε το 1952 όταν γνώρισε τον γερουσιαστή -τότε- Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Παντρεύτηκαν το 1953 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, από τα οποία τα δύο πέθαναν σε βρεφική ηλικία.

Το 1960 ο Κένεντι εκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Τζάκι γίνεται η πιο νεαρή Πρώτη Κυρία σε ηλικία 31 ετών. Ωστόσο, η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, παρά τα φώτα της δημοσιότητας και τις εκδηλώσεις λατρείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Τζάκι είχε μια μικρότερη αδερφή, την Κάρολαϊν Λι. Οι καλές σχέσεις που είχαν σε μικρή ηλικία θα εξελίσσονταν σε μια σχέση ανταγωνισμού και ζήλιας με οδυνηρά και για τις δύο αποτελέσματα.

Η Λι βρισκόταν στην σκιά της κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερης αδερφής, έτσι αποφάσισε να κάνει το δικό της όνομα. Έγινε socialite, ηθοποιός, σχεδιάστρια και έκανε δημόσιες σχέσεις για τον Τζόρτζιο Αρμάνι.

Μάλιστα, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Στάνισλαβ Ράντζβιλ, πολωνικής καταγωγής, ώστε να γίνει πριγκίπισσα και να βρεθεί στο κέντρο της προσοχής.

Διαβάστε την ιστορία για την ταραχώδη σχέση των αδερφών Μπουβιέ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ