«Χάρι και Μέγκαν θα ανακοινώσουν το νέο βασιλικό μωρό μέχρι τα Χριστούγεννα» - iefimerida.gr

«Χάρι και Μέγκαν θα ανακοινώσουν το νέο βασιλικό μωρό μέχρι τα Χριστούγεννα»

Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τα παιδιά. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τις προβλέψεις ενός μέντιουμ.

Το γνωστό τηλεοπτικό μέντιουμ Σάλι Μόργκαν, μίλησε στην εκπομπή «Loose Women» για τη ζωή μετά το Celebrity Big Brother ενώ έδωσε και τις βασιλικές της προβλέψεις.

Ερωτηθείσα για το τι να περιμένι κανείς από την βασιλική οικογένεια τους επόμενους 12 μήνες, είπε: «Νομίζω ότι πριν από το τέλος του χρόνου θα ανακοινωθεί πως η Μέγκαν περιμένει μωρό».

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας σύντομα

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους παρουσιαστές της εκπομπής, το γνωστό μέντιουμ είχε αναφερθεί και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν και είχε πει ότι η Μέγκαν δεν θα έμπαινε στην εκκλησία με την μητέρα της, αλλά πως θα συνοδευόταν από το πρίγκιπα Κάρολο.

Το γνωστό μέντιουμ, Σάλι Μόργκαν

Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του βασιλικού ζευγαριού τον Νοέμβριο, πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται πότε θα κάνουν παιδιά ο Χάρι και η Μέγκαν. Το ζευγάρι έχει ερωτηθεί πολλές φορές γι’ αυτό και ο πρίγκιπας έχει πει πως είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί. Ο δούκας του Σάσεξ το παραδέχτηκε μάλιστα στην Telegraph, λέγοντας: «Φυσικά και θα ήθελα να κάνω παιδιά. Ναι». Ο Χάρι ρωτήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Δουβλίνο τον Ιούλιο για το πότε θα ξεκινήσει την δική του οικογένεια με την Μέγκαν, συζητώντας το με μια μητέρα πέντε παιδιών, που τον παρότρυνα να κάνει το ίδιο. «Πέντε παιδιά; Είναι πάρα πολλά» απάντησε γελώντας.

Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν είναι εξαιρετικοί με τα παιδιά και έχουν και οι δύο βαφτιστήρια ενώ είναι θείοι των τριών παιδιών του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν το μέντιουμ θα βγει και πάλι αληθινό.

Φωτογραφίες: AP, YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ