Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει ένα νέο πάθος –Το αποκάλυψε ο πατέρας του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει ένα νέο πάθος –Το αποκάλυψε ο πατέρας του [εικόνες]

Το νέο πάθος του Τζορτζ είναι οι δεινόσαυροι. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πατέρας τριών παιδιών, και όπως όλοι οι γονείς, απολαμβάνει να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να ανακαλύπτουν νέα ενδιαφέροντα και χόμπι.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο Παίδων Acorn την Τρίτη, ο Γουίλιαμ αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Τζορτζ που είναι πέντε ετών, έχει βρει ένα νέο πάθος.

Ο Τζορτζ λατρεύει τους δεινόσαυρους και μαθαίνουν και οι γονείς του γι' αυτούς

Την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα δραστηριοτήτων, όπου μια ομάδα παιδιών ζωγράφιζε και έφτιαχνε δεινοσαύρους, ο Γουίλιαμ είπε σε ένα κοριτσάκι: «Ο Τζορτζ είναι παθιασμένος με τους δεινόσαυρους. Μαθαίνουμε όλοι γι’ αυτούς».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Γουίλιαμ έδειξε ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, που άνοιξε αυτό το νοσοκομείο πριν από 30 χρόνια. Όπως είπε, ήταν «φανταστικά» που βρέθηκε εκεί και επαινέθηκε από τους παρευρισκόμενους για το πόσο καλός και τρυφερός ήταν με τα παιδιά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων που είχε εγκαινιάσει η μητέρα του πριν από 30 χρόνια
Όλοι επαίνεσαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για το πόσο καλός ήταν με τα παιδιά

Η πρόεδρος του νοσοκομείο, Κέι Αλεξάντερ, έδωσε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπου μίλησε για το πόσο απίστευτο ήταν που η Νταϊάνα άνοιξε το νοσοκομείο – το οποίο ήταν τότε το τρίτο στον κόσμο. Στη συνέχεια, είπε στο ακροατήριο: «Θα με πιάσουν τα κλάματα τώρα», στο οποίο ο Γουίλιαμ απάντησε: «Μην το κάνετε γιατί θα αρχίσω κι εγώ».

Ο Γουίλιαμ έφυγε από το νοσοκομείο με μια σειρά από ξύλινες κούκλες για τον Τζορτζ και τα αδέρφια του, την 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 4 μηνών πρίγκιπα Λούις. Τις κούκλες είχε κατασκευάσει ο πολυτεχνίτης του νοσοκομείου.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ