Συνάντηση Τσίπρα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίλυση σειράς εκκρεμοτήτων που αφορούν επενδύσεις από το Κατάρ στην Ελλάδα καλωσορίστηκε στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την απεμπλοκή των επενδύσεων που εχουν κάνει οι Καταριανοί και αυτή τη στιγμή έχουν βαλτώσει στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Συμφωνήθηκε επίσης η περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς οικονομικής συνεργασίας σε πολλούς τομείς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Επίσης, ο πρωθυπουργός «τον ευχαρίστησε θερμά για την οικονομική ενίσχυση της χώρας του με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι».

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, στο Μέγαρο Μαξίμου. pic.twitter.com/UBgpbLmYoK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ