Γαργαλιστικές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ: Το μόριο του ήταν μικρό και ασυνήθιστο, σαν μανιτάρι - iefimerida.gr

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ: Το μόριο του ήταν μικρό και ασυνήθιστο, σαν μανιτάρι

Στόρμι Ντάνιελς /Φωτογραφία: Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο βιβλίο της «Πλήρης Αποκάλυψη».

Η Στόρμι Ντάνιελς, μεταξύ άλλων, περιγράφει το μόριο του Ντόναλντ Τραμπ, ως εξής: «Είναι μικρότερο από τον μέσο όρο» αλλά «όχι υπερβολικά μικρό». Στη συνέχεια, η Ντάνιελς προσθέτει ότι «έχει ασυνήθιστο μόριο σαν ένα μεγάλο δηλητηριώδες μανιτάρι» και το παρομοίωσε με το μανιτάρι από το παιχνίδι Σούπερ Μάριο Καρτ.

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ: Το μόριο του ήταν μικρό και ασυνήθιστο, σαν μανιτάρι | iefimerida.gr 0

Η πορνοστάρ, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Τραμπ, γνώρισε τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Ταχό το 2006. Εκεί, ο σωματοφύλακας του Τραμπ την κάλεσε σε δείπνο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσκληση στην προσωπική σουίτα του μεγιστάνα.

Στη συνέχεια, περιγράφει την ερωτική επαφή με τον Τραμπ ως «το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έχω κάνει ποτέ, αλλά προφανώς αυτός είχε άλλη άποψη». Μετά από αυτό, κάθε φορά που έβλεπε τον γνωστό επιχειρηματία στην τηλεόραση, η Ντάνιελς αναρωτιόταν «πώς μπόρεσε να κοιμηθεί μαζί του».

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι δεν αποκάλυψε αμέσως τη σχέση της με τον Ντοναλντ Τραμπ, επειδή δέχθηκε απειλές για τη ζωή της. Αποκαλύπτει ότι το 2011 την πλησίασε ένας μεγαλόσωμος άνδρας στον χώρο στάθμευσης ενός γυμναστηρίου και την προειδοποίησε να μην μιλήσει για την ιστορία με τον Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται τη σχέση με τη Ντάνιελς και έχει αποκαλέσει «απατηλή» την παραπάνω ιστορία.

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ: Το μόριο του ήταν μικρό και ασυνήθιστο, σαν μανιτάρι | iefimerida.gr 1

Το βιβλίο της Ντάνιελς, πέρα από προσωπικές ιστορίες της ίδιας, διανθίζεται και με άλλες ιστορίες για τον πλανητάρχη. Σε μία από αυτές, γράφει ότι το 2007 βρισκόταν μαζί με τον Τραμπ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έβλεπαν τη σειρά ντοκιμαντέρ «Shark Week».

Eκείνη τη στιγμή, ο Τραμπ έλαβε ένα τηλεφώνημα από την μετέπειτα αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, η οποία τότε ήταν αντιμέτωπη με τον Μπάρακ Ομπάμα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Σύμφωνα με την Στόρμι Ντάνιελς, Τραμπ και Κλίντον μίλησαν διεξοδικά για τον προεκλογικό αγώνα, κάνοντας συνεχώς λόγο για «το σχέδιό τους». Ο Τραμπ, πάντως, φαινόταν περισσότερο αφοσιωμένος στο ντοκιμαντέρ για καρχαρίες που έβλεπε στην τηλεόραση, παρά στο τηλέφωνο με την Χίλαρι.

Ο Τραμπ ήταν έτοιμος ακόμα και να παραβεί τους κανόνες του reality show του «The Apprentice» («Ο Μαθητευόμενος») για χάρη της ερωμένης του. Της είχε τάξει μία θέση στο γνωστό reality και είχε υποσχεθεί ότι θα της γνωστοποιούσε εκ των προτέρων τις διάφορες προκλήσεις ώστε να παραμείνει στον διαγωνισμό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ: Το μόριο του ήταν μικρό και ασυνήθιστο, σαν μανιτάρι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ