Κυβερνητικές πηγές: Πολιτικές σκοπιμότητες στις καταγγελίες Κωσταράκου για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Κυβερνητικές πηγές: Πολιτικές σκοπιμότητες στις καταγγελίες Κωσταράκου για το προσφυγικό

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολιτικές σκοπιμότητες κατηγορούν κυβερνητικές πηγές τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο ο οποίος άφησε ερωτήματα για το «πού πήγαν» τα κονδύλια για το μεταναστευτικό.

«Το 1,6 δισ. ευρώ προορίζεται προς την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και όχι προς την Ελλάδα» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, τονίζοντας μάλιστα πως σε κάθε περίπτωση το 80-90% αυτών των κονδυλίων δεν φτάνουν στα κράτη αλλά σε διεθνείς οργανισμούς .

Οι ίδιες πηγές σημείωναν «οι καταγγελίες του κ. Κωσταράκου αφορούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καθώς αυτά τα κονδύλια δεν προορίζονται για το ελληνικό δημόσιο» ενώ πρόσθεταν «είναι απαράδεκτο και προσβλητικό ο κ. Κωσταράκος για πολιτικές σκοπιμότητες και για τη δημιουργία εντυπώσεων να εγκαλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους διεθνείς οργανισμούς που δουλεύουν για την προστασία των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Κωσταράκος με ανάρτησή του στο facebook διερωτάτο «πού πήγαν τα λεφτά που δόθηκαν για τις μεταναστευτικές ροές».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίτιμος ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ