Κεντρική Επιτροπή στις 5-6 Οκτωβρίου αποφάσισε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κεντρική Επιτροπή στις 5-6 Οκτωβρίου αποφάσισε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κουμουνδούρου για την μαραθώνια συνεδρίαση του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μαραθώνια ήταν η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με κομματικές πηγές, ελήφθη απόφαση η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να συνεδριάσει τελικώς στις 5-6 Οκτωβρίου.

Το Όργανο θα εκλέξει εκεί τα νέα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (ενώ καταργείται το Πολιτικό και Εκτελεστικό Συμβούλιο) και όπως όλα δείχνουν μέχρι τότε, θα συνεχιστούν οι εσωκομματικές διαβουλεύσεις γιατί δεν πρόκειται για απλή διαδικασία.

Κατά τα λοιπά, ο απολογισμός της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης και τονίστηκε ότι χαράχτηκαν σαφείς διαχωριστικές γραμμές σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπήρξε ικανοποίηση για την παρουσία Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα και τονίστηκε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την ομιλία του πρωθυπουργού.

Επιπλέον, και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συζητήθηκαν εκτενώς και τα ζητήματα της Ευρώπης. Όσο για τις υποψηφιότητες των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν έγινε καμία κουβέντα και η σχετική συζήτηση δρομολογείται για τον Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ