Αυτή είναι η Ελλάδα της αυθαιρεσίας [χάρτες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Ελλάδα της αυθαιρεσίας [χάρτες]

χάρτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικαστικά οι εικόνες που έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλίματικής Αλλαγής μπορεί να φαντάζουν ενδιαφέρουσες για τους οπαδούς του «πουαντιλισμού», ωστόσο μια ρεαλιστική ματιά πάνω στα δηλωθέντα αυθαίρετα κτίσματα της Ελλάδα προκαλεί σοκ αφού αποκαλύπτει το οικοδομικό έγκλημα που έγινε στη χώρα.

Χάρη στα γεωχωρικά δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου οι Έλληνες πολίτες έχουν τη δυνατότητα να δουν σε πλήρη εικόνα την έκταση των αυθαίρετων κτισμάτων σε όλη την επικράτεια και στο νησί της Μυκόνου.

Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε κατεδαφίσεις κτιρίων όπου αυτό είναι εφικτό ενώ συμπλήρωσε πως εντός των επόμενων μηνών θα είναι έτοιμοι οι χάρτες σχεδόν για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ