Αποκλειστικό: Η Λυδία Κονιόρδου «κλειδώνει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Η Λυδία Κονιόρδου «κλειδώνει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση στην Λυδία Κονιόρδου για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, στην πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Η κ. Κονιόρδου απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί καθώς φαίνεται να συνθέσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του με πρόσωπα που δεν θα προέρχονται μόνο από το σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην υπουργός πολιτισμού, αν εξαιρέσει κανείς τις επιδόσεις της στο Πολιτισμού που δεν κρίθηκαν και ιδιαίτερα ικανοποιητικές, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγωδούς και η καλλιτεχνική της διαδρομή γνωστή.

Το επόμενο διάστημα η συζήτηση αναμένεται να ανοίξει διάπλατα, οι υποψήφιοι θα ριχτούν στη μάχη της σταυροδοσίας και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει με ποια πρόσωπα ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει το «άνοιγμα» εκτός κόμματος.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, από το ΚΠΙΣΝ, η Λυδία Κονιόρδου, αναλαμβάνει πρόεδρος του «Κέντρου Ιδρύματος Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ