Ενωση Κεντρώων: Η ΕΡΤ πρέπει να είναι αμερόληπτη- Aτόπημα η συμπεριφορά του δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Η ΕΡΤ πρέπει να είναι αμερόληπτη- Aτόπημα η συμπεριφορά του δημοσιογράφου

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για την ΕΡΤ και τα όσα έχουν συμβεί με το σχόλιο του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε η Ενωση Κεντρώων.

«Η ΕΡΤ πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα στην πληροφόρηση, πρέπει να διακρίνεται για τον πλουραλισμό στην λειτουργία της και την αμεροληψία στις εκπομπές της» επισημαίνει και προσθέτει:

«Είναι λάθος, η ΕΡΤ να παρουσιάζεται ως κυβερνητικό όργανο, ακολουθώντας την τακτική των ιδιωτικών ΜΜΕ που παίζουν παιχνίδια εξουσίας για έργα και προμήθειες.»

Η Ένωση Κεντρώων καταλήγει ότι «περιμένει από την ΕΡΤ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και για αυτό κρίνουμε, ότι είναι μεγάλο ατόπημα η συμπεριφορά του δημοσιογράφου Σ. Καψώχα που επιτέθηκε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Κ. Μητσοτάκη.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ Καψώχας Μητσοτάκης Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ