Βόζεμπεργκ: Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου για πανστρατιά - iefimerida.gr

Βόζεμπεργκ: Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου για πανστρατιά

Βόζεμπεργκ: Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου για πανστρατιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ φαίνεται πως έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία, αφού σήμερα προχώρησε δήλωση στήριξης στο κόμμα και στον Αντώνη Σαμαρά.

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες της μεταπολίτευσης για το μέλλον της πατρίδος μας. Στηρίζω δυναμικά τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος κάλεσε πανστρατιά. Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βόζενμπεργκ.

Η κ.Βόζεμπεργκ ήταν από τους βουλευτές που διαγράφηκαν γιατί δεν ψήφισαν την δανειακή σύμβαση ενώ στην συνέχεια αρνήθηκαν να δώσουν θετική ψήφο και στους εφαρμοστικούς νόμους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τασούλας είχε ζητήσει καθαρή δήλωση μετάνοιας από τους διαγραφέντες βουλευτές, καθώς και να εκφράσουν την απόλυτη στήριξη τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ