Μετέθεσαν τον διοικητή του ΑΤ Ψυχικού λόγω Ρουβίκωνα -Στέλνουν στις περιπολίες τον φρουρό - iefimerida.gr

Μετέθεσαν τον διοικητή του ΑΤ Ψυχικού λόγω Ρουβίκωνα -Στέλνουν στις περιπολίες τον φρουρό

Η πρεσβεία του Ιράν μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσμενή μετάθεση πήρε σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής του ΑΤ Ψυχικού στην αρμοδιότητα του οποίου είναι η φύλαξη της πρεσβείας του Ιράν, μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα.

Ο διοικητής μετατέθηκε στο Μεταγωγών, ενώ ο φρουρός της πρεσβείας, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την επιδρομή, απομακρύνθηκε και επέστρεψε στις περιπολίες.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη Ενορκη Διοικητική Εξέταση σχετικά με το επεισόδιο, αφού ο φρουρός δεν αντέδρασε όπως προβλέπει ο κανονισμός, αλλά προτίμησε να απομακρυνθεί όπως του ζητούσαν οι αντεξουσιαστές. ΟΙ πληροφορίες από την Αστυνομία υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να απειλήσει τους επιτιθέμενους με το όπλο του και σε περίπτωση που νιώσει απειλή θα μπορούσε ακόμα και να πυροβολήσει στον αέρα. Αντίθετα όμως συνδικαλιστές αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι οι εντολές που έχουν δοθεί είναι οι φρουροί να μην αντιδρούν, και απλά να κάνουν χρήση του μπουτόν ασφαλείας ώστε ειδοποιείται το κέντρο της Αμεσης Δράσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ