Η Αζια Αρτζέντο απειλεί με μήνυση την Ρόουζ ΜακΓκόαν αν δεν ανακαλέσει τα «φρικτά ψέματά» της - iefimerida.gr

Η Αζια Αρτζέντο απειλεί με μήνυση την Ρόουζ ΜακΓκόαν αν δεν ανακαλέσει τα «φρικτά ψέματά» της

Άζια Αρτζέντο και Ρόουζ ΜακΓκόαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άζια Αρτζέντο απειλεί πως θα λάβει νομικά μέτρα ενάντια στην Ρόουζ ΜακΓκόαν αν δεν ανακαλέσει για τα «φρικτά ψέματά» της.

Καταφεύγοντας στο Twitter, η Ιταλίδα ηθοποιός δίνει 24 ώρες στην ΜακΓκόαν για να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της που έδωσε με λεπτομέρειες για το πώς ανακάλυψε ότι η Αρτζέντο είχε πληρώσει τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, που την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν αυτός ήταν μόλις 17 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις 8 Μάρ, 2018 στις 11:27 πμ PST

«Αγαπητή Ρόουζ ΜακΓκόαν» τουίταρε η Αρτζέντο. «Με μεγάλη μου λύπη σου δίνω 24 ώρες για να αποσύρεις και να ζητήσεις συγνώμη για τα φοβερά ψέματα που έγιναν εναντίον μου στη δήλωσή σου στις 27 Αυγούστου. Αν δεν αποσύρεις αυτή τη δυσφήμηση, δε θα έχω άλλη επιλογή παρά να προβώ σε άμεση νομική ενέργεια».

Dear @RoseMcGowan. It is with genuine regret that I am giving you 24 hours to retract and apologise for the horrendous lies made against me in your statement of August 27th. If you fail to address this libel I will have no option other than to take immediate legal action.

Ο ηθοποιός Τζίμι Μπένετ

Η Αρτζέντο και η ΜακΓκόαν ήταν φίλες στο παρελθόν. Βρέθηκαν και οι δύο στο επίκεντρο, κάνοντας καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, Ωστόσο, η θέση της Αρτζέντο ως εκπρόσωπος του κινήματος #MeToo έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση μετά από δημοσιεύματα πως η ηθοποιός κατέληξε σε συμφωνία ύψους 380.000 δολαρίων με τον Μπένετ στα τέλη του περασμένου έτους. Η Αρτζέντο ισχυρίστηκε ότι ο τότε σύντροφός της, διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν, έδωσε τα χρήματα στον ηθοποιό και αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον Μπένετ.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, η ΜακΓκόαν είπε ότι η σύντροφός της Ρέιν Ντόουβ, της είπε ότι η Αρτζέντο της αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ όταν ήταν ανήλικος και ότι λάμβανε ανεπιθύμητες γυμνές φωτογραφίες του από τότε που ήταν 12 ετών.

«Άζια, ήσουν φίλη μου» έγραψε στη δήλωσή της η ΜακΓκόαν στις 27 Αυγούστου. «Σε αγάπησα. Πέρασες και ρίσκαρες πολλά για να σταθείς δίπλα μου στο κίνημα MeToo. Ελπίζω πραγματικά να βρεις τον δρόμο σου μέσα από αυτή την διαδικασία μέσω της βελτίωσης. Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι – ελπίζω κι εσύ. Κάνε το σωστό. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι δίκαιη. Άσε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Να είσαι ο άνθρωπος που ήλπιζες να ήταν ο Χάρβεϊ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rose McGowan (@rosemcgowan) στις 9 Μάρ, 2018 στις 1:19 μμ PST

Η ΜακΓκόαν δεν έχει απαντήσει ακόμη για τις νομικές απειλές της Αρτζέντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ