Ο λόγος της βασίλισσας -Η Κλερ Φόι συγκινείται καθώς παίρνει το πρώτο της Emmy για τον ρόλο της Ελισάβετ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο λόγος της βασίλισσας -Η Κλερ Φόι συγκινείται καθώς παίρνει το πρώτο της Emmy για τον ρόλο της Ελισάβετ [εικόνες & βίντεο]

Η ηθοποιός Κλερ Φόι /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βραβεία Emmy πραγματοποιήθηκαν χθες με μεγάλη επιτυχία στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Η Κλερ Φόι έλαβε το πρώτο της βραβείο Emmy ως «Καλύτερη γυναίκα ηθοποιός σε δραματική σειρά» για την ερμηνεία της ως βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά «The Crown». Η 34χρονη Βρετανίδα ηθοποιός συγκινήθηκε κατά την παραλαβή του βραβείου της.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων, την θέση της θα πάρει η Ολίβια Κόλμαν. Κατά την ευχαριστήρια ομιλία της, μίλησε για την σειρά που θα συνεχίσει χωρίς εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της Ματ Σμιθ, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει.

Ο Τόμπιας Μένζιες θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην τρίτη σεζόν. Με δυσκολία συγκράτησε, μάλιστα, τα δάκρυά της.

Πριν λίγους μήνες είχε αποκαλυφθεί σκάνδαλο όσον αφορά το χάσμα ανάμεσα στα φύλλα, καθώς η Κλερ αμειβόταν λιγότερο από τον άνδρα συμπρωταγωνιστή της.

Διαβάστε τον συγκινητικό λόγο της Κλερ Φόι καθώς παραλάμβανε το βραβείο της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλερ Φόι Βραβεία Emmy Ελισάβετ The Crown
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ