Ραγκούσης: Βαρύγδουπη ασυναρτησία τα περί ΕΝΦΙΑ που είπε ο Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Βαρύγδουπη ασυναρτησία τα περί ΕΝΦΙΑ που είπε ο Μητσοτάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βαρύγδουπη ασυναρτησία» χαρακτήρισε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τέτοια πρόταση. Είναι μια βαρύγδουπη ασυναρτησία παρόμοια της οποίας δεν θυμάμαι να έχει βγει από το στόμα υποψήφιου πρωθυπουργού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον εξήγησε ότι σε χθεσινή ανακοίνωσή του παρέπεμψε στα συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος που κάνουν αντισυνταγματική και ανεφάρμοστη αυτή την πρόταση. «Με σοκ και δέος αντιδρώ σε κάθε τόσο ασυνάρτητο που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εφαρμοστεί καθώς το Σύνταγμα ρητά το απαγορεύει και ο κ. Μητσοτάκης όφειλε αυτό να το γνωρίζει».

«Ακόμα και αν πηγαίναμε σε συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Μητσοτάκης ήδη έχει τοποθετηθεί αρνητικά σε αυτό άρα θα πάει στην επόμενη Βουλή δηλαδή το 2019 – 202 άρα η μεθεπόμενη Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει τις αναθεωρημένες διατάξεις άρα το 202 – 2027. Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι θα εφαρμοστεί μέχρι το 2021. Άρα ούτε αυτή η πλευρά της ασυνάρτητης εξαγγελίας του δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα διότι ο ίδιος έχει αποκλείσει την εκκίνηση συνταγματικής αναθεώρησης από αυτή την Βουλή» υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραγκούσης Μητσοτάκης ΕΝΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ