Ορίστηκε πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος η Λυδία Κονιόρδου - iefimerida.gr

Ορίστηκε πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος η Λυδία Κονιόρδου

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται η κυρία Λυδία Κονιόρδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνεται ότι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της θητείας των μελών του ορίζεται η κυρία Λυδία Κονιόρδου.

Αυτό σύμφωνα με την διάταξη της παραγράφου 2.4 του άρθρου 3 του δευτέρου κεφαλαίου (άρθρου) του ν. 3785/2009 (Α' 138) και το Καταστατικό της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.».

Το Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνεται ως εξής:
* Λυδία Κονιόρδου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
* Νίκος Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
* Δημήτρης Δημητρόπουλος, Εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, μέλος
* Γιώργος Κουμεντάκης, Εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέλος
* Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας, μέλος
* Ανδρέας Νοταράς, μέλος
* Τίνα Στέα, μέλος

ΚΠΙΣΝ: Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην Λ. Κονιόρδου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Λυδία Κονιόρδου για τον διορισμό της.

Η ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στην κυρία Λυδία Κονιόρδου για τον ορισμό της ως Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Όπως είναι γνωστό, το ΙΣΝ δημιούργησε με δωρεά του το ΚΠΙΣΝ και στη συνέχεια το παρέδωσε στο Ελληνικό Δημόσιο, ενώ εξακολουθεί να στηρίζει με δωρεές τόσο τη λειτουργία όσο και τα δημόσια, δωρεάν προγράμματα του ΚΠΙΣΝ.

Καθώς πολλοί, συμπεριλαμβανόμενων εκπροσώπων των ΜΜΕ, εξακολουθούν να συγχέουν το ΙΣΝ με το ΚΠΙΣΝ, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως στη Διοίκηση του ΙΣΝ δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή, καθώς επίσης ότι το ΙΣΝ συνεχίζει το κοινωφελές του έργο στην Ελλάδα και παγκοσμίως, με έδρα τα γραφεία του - που δεν βρίσκονται στο ΚΠΙΣΝ».

Ποια είναι η Λυδία Κονιόρδου

Η Λυδία Κονιόρδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θέατρου.

Εργάστηκε στο θέατρο ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παιδαγωγός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάχτηκε μεταξύ άλλων από τους σκηνοθέτες Κάρολο Κουν, Αλέξη Μινωτή, Λευτέρη Βογιατζή, Κώστα Τσιάνο, Γιάννη Κόκκο, Ανατόλι Βασίλιεφ και Ρόμπερτ Γουίλσον.

Βραβεύτηκε ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθώς και για την εν γένει προσφορά της στο Αρχαίο Δράμα. Υπηρέτησε τη θεατρική αποκέντρωση ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια των ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και Πάτρας.

Διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού την περίοδο 2016-18.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΙΣΝ πρόεδρος Λυδία Κονιόρδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ