Το γιο της κινδυνεύει να χάσει η Τζολί - iefimerida.gr

Το γιο της κινδυνεύει να χάσει η Τζολί

Αντζελίνα Τζολί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο περνάει η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η οποία κινδυνεύει να χάσει τον υιοθετημένο γιο της Παξ Τιεν, καθώς η βιολογική του μητέρα τον θέλει πίσω.

Σύμφωνα με αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό, η φυσική μητέρα του 8χρονου από το Βιετνάμ κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό της από την ηρωίνη και τώρα φέρεται αποφασισμένη να στραφεί στις αρχές για να διεκδικήσει τον γιο της πίσω, τον οποίο είχε εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννα.

«Η 32χρονη Φαμ Θου Ντουνγκ θέλει απελπισμένα να συναντήσει το γιο της, γιατί μέχρι τώρα είχε δει φωτογραφίες του μόνο στα περιοδικά. Από τη μία η Άντζι θέλει ο Παξ να γνωρίσει τη μητέρα του, γιατί αυτό είναι το σωστό, αλλά φοβάται μήπως ο μικρός διαλέξει τελικά να μείνει μαζί της για πάντα» δήλωσε στο περιοδικό φίλη της ηθοποιού.

Η ίδια γυναίκα πρόσθεσε ότι η Τζολί φοβάται επίσης πως λόγω του νεαρού της ηλικία του, όλο αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ψυχολογικό τραύμα στο παιδί.

Η σταρ έχει έξι παιδιά με τον Μπραντ Πιτ, τα τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα από χώρες του Τρίτου Κόσμου. Παρ' όλα αυτά είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με ένα ανάλογο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ