Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] - iefimerida.gr

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπές, εκπλήξεις, κλάματα και ωραίες παρουσίες είχαν τα αμερικανικά βραβεία Emmy που έγιναν στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Microsoft Theater.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η σειρά Game of Thrones, η οποία πήρε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς, ενώ υπήρξε και μία συγκινητική στιγμή όταν η Κλερ Φόι σηκώθηκε να πάρει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού δραματικής σειράς, μετά τον ρόλο της στο The Crown, αλλά και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις πως η ίδια έπαιρνε λιγότερα λεφτά από τον συμπρωταγωνιστή της.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκτός, λοιπόν, από τα βραβεία, την προσοχή τράβηξαν και οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, στο οποίο περπάτησαν η Τζέσικα Μπιλ, η Πενέλοπε Κρουζ, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Κρίστελ Μπελ, η Κρίσι Τέιγκεν και άλλες.

Μάλιστα, οι «θεές» του Χόλιγουντ Τζέσικα Μπιλ, Πενέλοπε Κρουζ και Σκάρλετ Γιοχάνσον τράβηξαν τα βλέμματα, καθώς φόρεσαν τουαλέτες στην ίδια απόχρωση, αλλά σε διαφορετικά στυλ.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα ξένα Μέσα παρομοίασαν τη Σκάρλετ Γιοχάνσον με αρχαία Ελληνίδα θεά, καθώς, αν και η τουαλέτα της είχε σέξι κοψίματα, τα «τσακίσματα» και το ιδιαίτερο ύφασμα με τα στρας έδιναν μια αρχαιοελληνική νότα.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου Balmain με ανοικτό ντεκολτέ, ενώ τα κοσμήματά της ήταν του Νίκου Κούλη.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η εντυπωσιακή σταρ περπάτησε μαζί με τον σύντροφό της Κόλιν Ποστ στο κόκκινο χαλί, δείχνοντας τις χυμώδεις καμπύλες της στον φακό.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από την άλλη, η Τζέσικα Μπιλ έλαμψε μέσα στη γεωμετρική της τουαλέτα Ralph Lauren, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση με μία δημιουργία με φτερά από τον οίκο Chanel. Και οι τρεις ήταν αναμφίβολα οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Emmy 2018: H Σκάρλετ Γιοχάνσον τις «έβαλε κάτω» όλες στο κόκκινο χαλί -Σαν Ελληνίδα θεά [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ