Θεσσαλονίκη: Αγνωστοι ξυλοφόρτωσαν νεαρούς που έγραφαν συνθήματα σε τοίχο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Αγνωστοι ξυλοφόρτωσαν νεαρούς που έγραφαν συνθήματα σε τοίχο

Αναζητούνται οι δράστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από άγνωστους δέχτηκαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 δύο νεαρά άτομα στην οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στο ύψος της Αγίας Τριάδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thesstoday.gr στο σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί έγραφαν συνθήματα σε τοίχο. Στο ίδιο σημείο στάθμευσε και ένα ΙΧ αυτοκίνητο και από το εσωτερικό βγήκαν τέσσερα άτομα. Οι 4 λογομάχησαν για άγνωστο λόγο με τους δύο νεαρούς, τους ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες νεαρούς και τους μετέφερε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της επίθεσης και για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξύλο συνθήματα ΕΚΑΒ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ