Στις 17:30 στο Κερατσίνι η κεντρική διαδήλωση για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - iefimerida.gr

Στις 17:30 στο Κερατσίνι η κεντρική διαδήλωση για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Το κάλεσμα απευθύνει η οικογένεια Φύσσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οργανώσεις και συλλογικότητες απευθύνουν κοινό κάλεσμα για συμμετοχή σε πορείες σε όλη τη χώρα.

Η οικογένεια Φύσσα απευθύνει κάλεσμα στην κεντρική αντιφασιστική διαδήλωση για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του που θα πραγματοποιηθεί στο Κερατσίνι. Σημείο συνάντησης, στις 5.30 το απόγευμα, το μνημείο του Παύλου Φύσσα, με την πορεία να κατευθύνεται προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Συγκέντρωση και πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι προγραμματισμένη για σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στην Καμάρα. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ