ΑΕΚ: Η αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών για την πρεμιέρα με τον Αγιαξ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Η αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών για την πρεμιέρα με τον Αγιαξ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμη για τα... αστέρια η ΑΕΚ!

H ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης στις 10:30 αναχωρεί από την Αθήνα για το Άμστερνταμ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League την Τετάρτη (19:55) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τάσο Μπακασέτα, Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες, αλλά και στον ανέτοιμο ακόμη Λούκας Μπογέ. Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Ολλανδίας.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν.

Ο Λούκας Μπογέ επίσης έκανε ατομικό πρόγραμμα και εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε νέο απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί ή αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.

ΑΕΚ: Η αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών για την πρεμιέρα με τον Αγιαξ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Άγιαξ πρεμιέρα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ