Λαγκαδάς: 11χρονοι διέλυσαν νηπιαγωγείο -Εσπασαν παιχνίδια και έπιπλα, έβαλαν φωτιά στην αυλή - iefimerida.gr

Λαγκαδάς: 11χρονοι διέλυσαν νηπιαγωγείο -Εσπασαν παιχνίδια και έπιπλα, έβαλαν φωτιά στην αυλή

Το νηπιαγωγείο που έβαλαν στο στόχαστρο οι τρεις ταραξίες (Φωτογραφία: lagadas.net)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις βάνδαλοι μόλις 11 ετών τα έκαναν... γυαλιά- καρφιά σε νηπιαγωγείο στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά.

Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να ανάψουν φωτιά! Οι τρεις 11χρονοι μπήκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών από ένα παράθυρο, το απόγευμα της Κυριακής.

Στη συνέχεια άρχισαν να τα... διαλύουν όλα. Εσπασαν έπιπλα και παιχνίδια μέσα στο νηπιαγωγείο, ενώ έβαλαν μικρής έκτασης φωτιά στην αυλή! Γείτονες αντιλήφθηκαν τη δράση τους και ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Επειτα από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δράστες των βανδαλισμών ήταν οι συγκεκριμένοι μαθητές δημοτικού, ενώ εξαιτίας των ζημιών, το νηπιαγωγείο θα μείνει κλειστό για λίγες ημέρες. Οι γονείς των τριών ταραξιών ενημερώθηκαν για τη δράση τους και πιθανόν θα κληθούν να καλύψουν το κόστος αποκατάστασης των ζημιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lagadas.net.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νηπιαγωγείο Λαγκαδάς μαθητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ