Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα – Θεσσαλονίκη -Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση - iefimerida.gr

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα – Θεσσαλονίκη -Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση

Τρένο/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kανονικά πραγματοποιούνται πλέον τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και του Προαστιακού Θεσσαλονίκης, μετά την πλήρη αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση.

Ωστόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην ανακοίνωσή της επισημαίνει πως η ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του δικτύου, ανήκει αποκλειστικά στον διαχειριστή της υποδομής, Ο.Σ.Ε. Α.Ε..

Η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 14/09/2018 στην υποδομή και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτροκίνηση (στο τμήμα Παλιαοφάρσαλου - Κατερίνης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε ορισμένα δρομολόγια) επήλθε, σύμφωνα πάντα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Σάββατο 15/09/2018 και ώρα 16:00.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος που προέκυψε στην υποδομή και για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ