Greece’s Next Top Model: Οι κριτές εξηγούν γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Greece’s Next Top Model: Οι κριτές εξηγούν γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλα [βίντεο]

Greece’s Next Top Model
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιωάννα Μπέλλα δίχασε τους κριτές του Greece’s Next Top Model, λόγω των παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να «κόψουν» το όμορφο κορίτσι από την επόμενη φάση. Η απόφασή τους προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκαν «Στη φωλιά των Κου Κου» και έδωσαν διευκρινίσεις για τον λόγο που δεν έδωσαν τη θετική τους ψήφο στην Ιωάννα Μπέλλα.

«Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ», είπε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την πλευρά της, είπε: «Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ