Συνεννόηση με τους θεσμούς για τις συντάξεις ζητά η Eνωση Κεντρώων - iefimerida.gr

Συνεννόηση με τους θεσμούς για τις συντάξεις ζητά η Eνωση Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης (Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/KOSTAS VILLA)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεννόηση με τους θεσμούς και όχι μονομερείς ενέργειες που εκθέτουν τη χώρα, ζητά, με ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων αναφορικά με το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων.

Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων αναφέρει πως «τάσσεται κατά των μονομερών ενεργειών για το θέμα των συντάξεων και καλούμε την Κυβέρνηση να αναμείνει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε θα έχουμε τα αποτελέσματα του 3ου τριμήνου του 2018 και θα εκτιμηθεί από τους θεσμούς το κατά πόσο μπορεί να ματαιωθεί η μείωση των συντάξεων, χωρίς να γεννώνται κίνδυνοι εκτροχιασμού των συμφωνιών μας από τα όσα έχουμε συμφωνήσει και περάσει στη Βουλή».

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επισημαίνει ότι «αν η κυβέρνηση κάνει μονομερείς ενέργειες, το κόστος για τη χώρα μπορεί να είναι μεγάλο και θα επιδεινωθεί πολύ το κλίμα εξόδου στις αγορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ