Εξαλλη η Ελενα Ακρίτα με τον Παύλο Πολάκη -«Παρανομούμε αλλά δεν κωλώνουμε ε;» - iefimerida.gr

Εξαλλη η Ελενα Ακρίτα με τον Παύλο Πολάκη -«Παρανομούμε αλλά δεν κωλώνουμε ε;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια οργισμένη ανάρτηση, η Ελενα Ακρίτα αντέδρασε στην κίνηση του Παύλου Πολάκη όχι μόνο να επιτεθεί στον Κωνσταντίνο Συνολάκη , αλλά να δημοσιοποιήσει και την διεύθυνση του σπιτιού του.

Εγραψε η Ελενα Ακρίτα για τον Παύλο Πολάκη: «Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς την συναίνεσή σου, βάζοντας σε κίνδυνο εσένα και την οικογενειά σου.» Αλλά δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε ειρωνευόμενη το ύφος και την «μαγκιά» Πολάκη. «Σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε. Σκάζονται ωρέ τα παλικάρια;» Το τελευταίο παραπέμπει και σε γνωστό ανέκδοτο, μάλλον σόκινγκ για να μεταφερθεί εδώ...

Ο Κωνσταντίνος Συνολάκης, ένας απο τους πιό σημαντικούς Ελληνες επιστήμονες με σπουδαία αριέρα σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και εκατοντάδες δημοσιεύσεις, ανέλαβε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εκπονήσει μελέτη για την τραγωδία στο Μάτι. Την ολοκλήρωσε και την παρουσίασε προ ημερών, σε συνεργασία με ξένους μελετητές, και απεφάνθη οτι το Μάτι θα μπορούσε να εκκενωθεί μέσα σε 50 περίπου λεπτά. Η συνεργασία του με το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν αρκετή για ορισμένα στελέχη του Σύριζα για να απορρίψουν τα συμπεράσματά του, ενώ ο Παύλος Πολάκης το τερμάτισε. Οχι μόνο τον εξύβρισε, αλλά και δημοσιοποίησε την διεύθυνσή του, ενώ τον κάλεσε δήθεν να καθαρίσει την κολώνα της ΔΕΗ έξω από το σπίτι του.

Εγραψε η Ελενα Ακρίτα, εξοργισμένη:

Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς την συναίνεση σου βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;

Εξαλλη η Ελενα Ακρίτα με τον Παύλο Πολάκη -«Παρανομούμε αλλά δεν κωλώνουμε ε;» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Ακρίτα Παύλος Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ